Inchidem pe 26 martie!
Anunta-ti si prietenii sa profite si ei de reduceri!
Daca nu reusesti sa plasezi comanda, apeleaza 0746.255.395
Whatsapp: 0746.255.395

Termeni si Conditii

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.himalayanboutique.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.himalayanboutique.ro este administrat de The Himalayan Boutique SRL cu sediul in Bragadiru, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 53, Jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/834/2013, CUI RO31367393.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.himalayanboutique.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.himalayanboutique.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.


Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate includ TVA (19%).
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.himalayanboutique.ro, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. THE HIMALAYAN BOUTIQUE S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.himalayanboutique.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@himalayanboutique.ro.


Responsabilitati privind produsele
S.C. THE HIMALAYAN BOUTIQUE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Politica de retur “


Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. THE HIMALAYAN BOUTIQUE S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. THE HIMALAYAN BOUTIQUE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in maxim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.


Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.himalayanboutique.ro.