UA-63058597-1

Politica de retur


         Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.himalayanboutique.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
        Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de către cumparator.
        Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.himalayanboutique.ro. Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
        Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

        Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
        Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor.

        Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la contact@himalayanboutique.ro sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.himalayanboutique.ro.