Informatii Livrare


        Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
        Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, iar valorea lor se va afisa in momentul introducerii comenzii.
        Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului in termen de maxim 2 zile de la expedierea comenzii.
        In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
        In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat veti primi un email de confirmare a expedierii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.


        Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
        Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite, in limita stocului disponibil, de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.