UA-63058597-1

Despre noi

 

Namaste!

Aceasta este formula de intampinare oficiala in Nepal!

Asa va intampinam si noi in buticul nostru online de haine si accesorii originale nepaleze!

"Once in their lifetime, every person should journey to a place where legends live, where everything is bigger than life." a declarat un alpinist american proaspat coborat de pe inaltimile Everestului.

Pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce inseamna Nepal, am incercat sa aducem putin din spiritul de legenda si spiritualitate al acestei minunate tari in viata dumneavoastra invitandu-va la o plimbare printre rafturile virtuale ale magazinului nostru unde va asteapta o varietate de produse handmade, traditionale, importate direct de la producatori locali din Nepal: imbracaminte din bumbac si in, lucrata de mana, confectionata si vopsita cu materiale naturale , bijuterii cu motive budiste, din argint, lemn si os, decoratiuni interioare traditionale din materiale naturale.

Un alt citat spune ca "I have always loved to go to high places and I think I may have been Nepali in another lifetime, I felt so at home there.--Yosemite"

Asa ne simtim si noi cand vine vorba de Nepal! De aceea am gasit colaboratori locali care ne ajuta sa importam cele mai frumoase, originale si inedite produse traditionale! Ca atare, majoritatea produselor sunt unicat sau confectionate in serie limitata.

Fie ca sunteti fani ai stilului hippie, fie ca va place imbracamintea confortabila, ori ca va doriti produse originale si inedite, fie ca va plac materialele naturale, ca sunteti in cautarea energiei si spiritualitatii nepaleze, sau doriti sa cumparati cadouri  orientale deosebite - cu siguranta veti gasi in buticul nostru ceva ce va va ramane in suflet!

Colectiile si produsele disponibile pe site se actualizeaza in functie de sezon!

 

Calatorie placuta!

 

Contact:

The Himalayan Boutique SRL

Sediu social: Oras Bragadiru, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 53, bloc F2, scara A, etaj 2, Ap. 18, judet Ilfov

Capital social: 200 lei

Cod fiscal: RO31367393

Registrul Comertului: J23/834/2013

Telefon: +40746255395

E-mail: contact@himalayanboutique.ro