Inchidem pe 26 martie!
Anunta-ti si prietenii sa profite si ei de reduceri!
Daca nu reusesti sa plasezi comanda, apeleaza 0746.255.395
Whatsapp: 0746.255.395

Despre noi

 

Namaste va spunem cu un zambet calduros!

Aceasta este formula de intampinare in spatiul sacru al Nepalului incarcat de armonie spirituala, frumusete arhitecturala, incantare exuberanta generata de peisajul deosebit de frumos creat de munti inalti, dealuri semete, drumuri serpuitoare pe margini de prapastii sau prin lanuri verzi de orez sau galbene de flori de mustar, cu rauri repezi, inspirand aroma betisoarelor parfumate aprinse in temple si cu muzicalitatea mantrelor si a cantecelor traditionale in urechi. 

Asa va intampinam si noi in buticul nostru online de haine si accesorii originale nepaleze!

Pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce inseamna Nepal, am incercat sa aducem putin din spiritul de legenda si spiritualitatea acestei minunate tari in viata dumneavoastra invitandu-va la o plimbare printre rafturile virtuale ale magazinului nostru unde va asteapta o varietate de produse handmade, traditionale, importate direct de la producatori locali din Nepal: imbracaminte din materiale naturale, lucrata de mana, confectionata si vopsita cu materiale naturale , bijuterii cu motive budiste, din argint, lemn si os, decoratiuni interioare traditionale din materiale naturale.

Nepalul este o tara unde te simti ca acasa,  ce impresioneaza intotdeauna prin caldura oamenilor.

Asa ne simtim si noi cand vine vorba de Nepal! De aceea am gasit colaboratori locali care ne ajuta sa importam cele mai frumoase, originale si inedite produse traditionale! Ca atare, majoritatea produselor sunt unicat sau confectionate in serie limitata.

Fie ca sunteti fani ai stilului hippie, fie ca va place imbracamintea confortabila, ori ca va doriti produse originale si inedite, fie ca va plac materialele naturale, ca sunteti in cautarea energiei si spiritualitatii nepaleze, sau doriti sa cumparati cadouri orientale deosebite - cu siguranta veti gasi in buticul nostru ceva ce va va ramane in suflet si veti dori sa aveti in casa dumneavoastra!

 

Contact:

The Himalayan Boutique SRL

Sediu social: Oras Bragadiru, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 53, bloc F2, scara A, etaj 2, Ap. 18, judet Ilfov

Capital social: 200 lei

Cod fiscal: RO31367393

Registrul Comertului: J23/834/2013

Telefon: +40746255395

E-mail: contact@himalayanboutique.ro